Így áll Henry Kettner és párja új lakása - ifaktor
Henry Kettner fekete felsőben és napszemüvegben párja mellett

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a népszerű influenszer, Henry Kettner összeköltözik párjával, ami rengeteg teendővel jár. Henry most megmutatta, hol tartanak a felújítással.


Az influenszer és párja YouTube-videó sorozatot indított az eseményről, amiben hétről-hétre megmutatják Henry követőinek, hogy hogyan állnak a felújítással és az összeköltözéssel. Henry egyik kedvenc szobája már teljesen el is készült.

,,Huh, nem gondoltam volna, hogy egy költözés és felújítás ekkora munka 😰🏡🧹 Rengeteg ötletünk van és hosszú út áll előttünk, viszont az első szoba, ami a stúdió szobám lesz nagyjából elkészült. 👀🎹🎙 Alig várom, hogy innen készüljenek a videók📽, attól pedig kicsit félek mennyire fogok kidőlni mire kész a ház és a kert😵💫, ha már ez a kis egyszerű szoba is ennyi munkával járt 😳 Fent egy videó YouTuben, arról hogy hol tartunk a felújításban"

- mesélte követőinek Henry Instagram-posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!