Hevesi Kriszta ajánlja Ausztráliát, de érdemes vigyázni - ifaktor
Dr. Hevesi Kriszta fekete ruhában.
Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus leginkább akkor ajánlja Ausztráliát, ha hosszabb vakációt tervezünk, hogy mindent meg tudjunk nézni – de a kontinens veszélyeiről is értekezett.


Az ország legismertebb szexuálpszichológusának kedvenc nyaralási célpontja Ausztrália. Dr. Hevesi Kriszta a Drive magazint beavatta a világ hatodik legnagyobb országának titkaiba, elmondta milyen szépségeket és veszélyeket rejt a kenguruk földje.

Ausztrália egyedülálló módon nem csak ország, hanem egy kontinens is, így méretéből fakadóan rengeteg látnivalót rejt magában. Egy ausztráliai utazásra nagyon fel kell készülni.

Hevesi Kriszta rengeteg hasznos tippet osztott meg: elárulta, mivel érdemes közlekedni, milyen városban éri meg több időt eltölteni, hol veszélyesebb és hol békés hangulat. Az alábbi videóban mesél arról, melyik partot vagy strandot kell kipróbálni és, hogy milyen állatok rejtőznek az ausztrál sivatagban.

Hevesi Kriszta ausztráliai kalandozása

Hevesi Kriszta ausztráliai kalandozása

videa.hu

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!