Közös fotót posztolt 70 éves nővérével Csonka András - ifaktor
A Csonka „Pici" becenévre hallgató színész-műsorvezető az Instagram-oldalán köszöntötte fel nővérét, aki édesanyja halála után a támaszt jelentette számára.


Csonka elárulta, hogy ugyan csak féltestvérek, de a viszonyuk nagyon mély és mindent megtudnak egymással beszélni, legyen szó tényleg bármiről.

Ráadásul Edit az András édesanyja halála utáni űrt is betöltötte a színész életében.

„Ha Ő nincs, és nem olyan, amilyen, én biztos nem állok talpra Anyu halála után. Sosem akarta Őt pótolni, mégis betölti a legfontosabb hiányt, a bizalmat, a feltétel nélküli szeretetet, a határozott támaszt. Szerencsés vagyok, hogy a féltestvérem sokkal többet jelent nekem, mint sok embernek az édes testvére. Mi megbonthatatlanok vagyunk."

– írta az Instagramon Csonka, aki a csatolt fotón nővére életének darabjait tette össze egy kollázzsá születésnapi ajándékként.

Edit tényleg remekül tartja magát. Ha András nem figyel könnyen lehet, hogy néhány év múlva ő lesz az, aki idősebbnek néz majd ki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!