Hivatalos: Ők is visszatérnek az X-Faktor mentorai közül - ifaktor

Az idei jubileumi, 10. évad különlegessége, hogy a válogatók előtt szeptember 25-én és október 2-án az X-Faktor Sztoriban a korábbi mentorok – és a jelenlegiek – felelevenítik a legviccesebb, leggrandiózusabb és legmeghatóbb pillanatokat a műsor történetében.Eddig az RTL Klub hivatalos előzetesében Nagy Feró mellett Geszti Pétert, Szikora Róbertet, ByeAlexet, Puskás Petit, Dallos Bogit és Gáspár Lacit láthattuk, így ők biztosan szerepelni fognak az exkluzív műsorban.

A legújabb Instagram-fotókon azonban két újabb mentor szerepel: 100% tehát, hogy Keresztes Ildikó és Malek Miklós is szerepelni fog ebben a különleges adásban.

Ezáltal gyakorlatilag Little G-n, Alföldi Róberten és Tóth Gabin kívül mindenki szereplése bizonyosságot nyert – persze azért róluk se biztos, hogy le kell mondanunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!