Tudtad, hogy ezek a hollywoodi hírességek ilyen jó barátok? - ifaktor
Ed Sheeran és Elton John közös zenéjük videó klip forgatásán

Íme 12 sztárpár, akik kapcsolatát nem a szerelem, hanem a szoros barátság fűti. Lássuk, hogy kik ők!


Ed Sheeran és Elton John

"Azt hiszem, az emberek úgy gondolják, hogy túlzok és hazudok, amikor azt mondom, hogy minden nap hívogat"

- árulta el a "Thinking out Loud" énekese az Apple Music Zane Lowe-nak adott 2021 novemberi interjújában.

"Minden egyes reggel felhív engem. Még ha csak 10 másodpercről van is szó, minden egyes reggel felhív. ... Egyszerűen természetessé vált, és nem sok ilyen ember van az életemben, nagyon-nagyon nagyra értékelem őt".

Tommy Lee és John Travolta

Amikor a Grease sztárja megpróbálta lemásolni a Motley Crue előadójának mogyoróvajas csokis süti receptjét, segítségre volt szüksége. Lee 2021 novemberében a TikTokon keresztül osztotta meg a páros szöveges üzenetváltását a sütés folyamatáról.

A klipben a Pulp Fiction színésze kifejtette:

"Oké, ki gondolta volna, hogy két szupersztár a szerda estéit friss limonádé, brownie és süti készítésével tölti. Tommy Lee és JT, nem lehet őket legyőzni".

Leonardo DiCaprio és Brad Pitt

A duó csupán a 2019-es Volt egyszer egy Hollywoodban című filmben játszott együtt, de a köztük kialakult kapcsolat pontosan olyan, amiből filmek készülnek. Pitt 2020-ban számos díjátadói köszönőbeszédében kitért arra, mennyire szereti DiCapriót.

"Nekem is köszönetet kell mondanom a társamnak, LDC-nek"

- mondta a Harcosok klubja sztárja a Golden Globe-on, amikor átvette a legjobb mellékszereplőnek járó díjat.

"Ő egy all-star, ő egy úriember. Nélküled nem lennék itt, haver. Még mindig köszönöm neked."

Sophie Turner és Maisie Williams

A színésznőket a 2011 és 2019 között zajló Trónok harca forgatása hozta össze. Williams volt például Turner tanúja, amikor a gyönyörű színésznő 2019 júniusában Franciaországban hozzáment Joe Jonashoz. Azt tudtad, hogy 2016 szeptemberében egyforma tetoválásokat is csináltattak?

Matt Damon és Ben Affleck

A gyerekkori barátok együtt vágtak neki Hollywoodnak, együtt játszottak az Oscar-díjas Good Will Huntingban, és jóval a nagy áttörésük után is legjobb barátok maradtak. Ez ám az igazi barátság!

Adale, Nicole Richie és Jennifer Lawrence

"… eddig kerültem, hogy bárkivel is beszélgessek, aki valaha híres volt bármilyen minőségben, mert úgy voltam vele, hogy 'Hát, én nem vagyok híres'"

- mondta Adele 2021 novemberében a Rolling Stone-nak Los Angeles-i szomszédairól.

"Én nagyon brit vagyok ilyen szempontból. Soha nem beszéltünk a munkáról, ami elképesztő volt, mert a legtöbb ilyen esetben mindent tudni akarnak erről, én pedig azt mondom: 'Nem akarok erről beszélni. Beszélhetnénk valami másról? Kimerültem."

Beyoncé és Gwyneth Paltrow

Ez a két csodálatos anyuka a lányaiknak köszönhetik barátságukat. Paltrow 2013-ban "hihetetlen"-nek nevezte Beyoncét, és azt mondta:

"Ő egy nagyszerű barát minden téren".

Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens

Tisdale és Vanessa a High School Musical forgatása óta nagyon jó barátok, Ashley egyszer a Yahoo OMG! című műsorában így áradozott:

"Ő olyan, mintha a családom lenne. Olyan, mintha a nővérem lenne. Együtt nőttünk fel."

Kendall Jenner és Hailey Baldwin

Jennert és Baldwint egyértelműen összekötötte a modellkedés és a szelfik iránti szeretetük. A BFF-ek mindent együtt csináltak – a Calvin Klein fehérneműben való fotózástól kezdve a leopárdmintás bikinikhez illő közös viseletekben való pózolásig.

Brad Pitt és George Clooney

A The Hollywood Reporternek 2012-ben adott interjújában Clooney kifejtette, hogy milyen hosszú ideje barátságban áll Ocean's Eleven című filmben játszó kollégájával, Pitt-tel.

"Brad egyike a nagyszerű srácoknak"

- mondta.

"Jó barátok vagyunk, de ez más, mint amit az emberek gondolnak, vagyis nem töltünk sok időt együtt. Járt már nálam Comóban; együtt motorozunk. De nem látom őt túl gyakran."

Jennifer Aniston és Courtney Cox

"Elmondhatom, hogy mindketten nagyon szerencsések vagyunk, hogy itt vagyunk egymásnak"

- mondta Cox a Marie Claire magazinnak.

Katy Perry és Rihanna

Bár a páros állítólag összeveszett Rihanna Chris Brownnal való kapcsolata miatt, Perry nem tudta megállni, hogy ne szúrjon ki játékosan a barátnőjével egy 2013-as Elle Kanadával folytatott beszélgetés során.

"Szerintem Rihanna mindig olyan szuperül néz ki, én pedig azt kérdezem: 'Hogy csinálod ezt? Mindannyian tudjuk, hogy mennyi füvet szívsz! És nem alszol, mert hajnali négykor is az Instagramon vagy!"

- mondta nevetve és kikacsintva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!