Hoppá: Babát vár Hajdú Péter szerelme, Eszter - ifaktor
Földöntúli boldogság, hiszen végre sikerült! Kiderült, hogy babár vár Hajdú Péter szerelme, Eszter – írja a Blikk.


Tavaly nyáron Eszter ikrekkel volt állapotos, de sajnos elvetélt, így duplán csalódott a pár, amely nem sokkal később újabb tragédiával szembesült, amikor Eszter másodszor is elvetélt. Ráadásul ekkor már a leendő édesanya élete is veszélybe került, kórházban ápolták.

Most a szerelmesek csodaként élik meg, hogy végre sikerült és egy család lesznek. Mivel Eszter már túl van a terhesség kritikus időszakán, így minden okuk megvan a határtalan boldogságra.

„Valóban nagyon boldogok vagyunk, mert igen, igaz a hír, babát várunk. Már túl vagyunk a kritikus időszakon és bízunk abban, hogy ezek után is minden rendben lesz"

– erősítette meg a hírt Hajdú Péter a Blikknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!