Hoppá: újra együtt Szegedi Fecsó és Vasvári Vivien - ifaktor
De szigorúan véve mégsem együtt vannak, mindössze egy és ugyanazon helyen nyaralnak, amelyet közös gyermekük miatt tesznek. Az esetről Szegedi Fecsó is nyilatkozott, aki mostanra normális kapcsolatra törekszik Vasvári Vivivel.


Lassan két éve, hogy Vivi és Fecsó különváltak, ám a válásuk egyáltalán nem volt zökkenőmentes. Fecsó nem asszonytartást, hanem gyerektartást akart fizetni, így ebből is óriási botrány lett annak idején, míg Vivi szerint Fecsó fűvel-fával megcsalta őt.

Úgy tűnik, hogy a régi sérelmek lassan elévülnek, hiszen jelenleg mindketten egy szállodában, Balatonfüreden nyaralnak, amelyet könnyen ki lehet deríteni Instagram-oldalaikról.

A Bors meg is kereste ezzel kapcsolatban Fecsót.

„Valóban egy helyen nyaralunk Vivivel, de szigorú értelemben véve nem együtt". Hozzátette: mostanra már tudnak kulturáltan beszélgetni, sőt, olykor-olykor közös programot is szervezek, de például egy közös külföldi nyaralás már nem férne bele.

Vivivel tartott mellesleg a családi nyaralásra jelenlegi párja is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!