Hoppá! Zoe Kravitz és Channing Tatum randizgat egymással? - ifaktor
Zoe Kravitzot és Channing Tatumot együtt látták New Yorkban, ezzel újratöltve a tavaly januárban felröppent pletykákat.


A High Fidelity színésznőjét és a Magic Mike színészét szerdán az East Village-ben kapták lencsevégre. A Page Six által megszerzett képeken a páros együtt nevetgélve sétálgat egy BMX-bicikli társaságában. Az egyik képen Kravitz a kerékpár végén ül, karjait pedig Tatum köré fonja, miközben ő pedálozik.

Mindkét színész lazán öltözött, Kravitz egy fekete tank topot és farmert viselt, és egy zöld táskát cipelt. Tatum fekete pólót, farmert és Converse-t viselt.

A párost csütörtökön New Yorkban is látták, ahol jeges tejeskávét iszogattak és szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Kravitz egy kék midiruhát és sárga magassarkút visel, míg Tatum fehér pólót és farmert, és egy újabb BMX-biciklit sétáltat.

A Kravitzról és Tatumról szóló randipletykák először tavaly januárban lobbantak lángra a Twitteren, néhány nappal a Kravitz válásáról szóló hírek után. Egy forrás gyorsan eloszlatta ezeket a pletykákat, és azt mondta a People-nek, hogy ők ketten nem randiznak, csak együtt dolgoznak egy projekten.

A Deadline júniusban számolt be arról, hogy a páros együtt fog dolgozni Kravitz rendezői debütálásán, a Pussy Island című thrillerben.

Kravitz a Deadline-nak elmondta, hogy Tatum volt az első választása a szerepre, és együtt dolgoztak a forgatókönyv kidolgozásán. A páros arra is utalt, hogy a folyamat során barátokká váltak, Kravitz például meggyőzte Tatumot, hogy ne hordjon többé Crocsot. "Csak próbáltam jó barát lenni, Chan" - mondta Kravitz Tatumnak az interjú során.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Adele bepasizott, ráadásul nem is akárkivel

Mostanra pedig hivatalos, hogy a világhírű énekesnő Adele összejött Rich Paullal. De ki is az a Rich Paul?

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!