Horváth Cintia elárulta: Már két könyvet is írt - ifaktor
Horváth Cintia fekete ruhában ül a lépcsőn

A népszerű szépségkirálynő, Horváth Cintia Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy már két könyvet is írt, amiket már meg is lehet vásárolni.


A modell úgy érezte, hogy követőit komolyabban szeretné megszólítani, így ezt két könyv formájában tette. Az első könyv címe: Álmok, míg a második könyv a 12 ajánlott tulajdonság nőknek elnevezést kapta.

Cintia bejegyzésében elárulta, hogy az Álmok című könyvet leginkább magáról írta. Ebből megtudhatunk olyan részleteket is az életéről, amiket még sehol sem árult el a nyilvánosságnak. Az utóbbi könyvet pedig Nőknek ajánlja, akiknek változtatásra van szükségük az életben, de nem merték eddig meglépni.

,,Úgy éreztem, eljött az idő, hogy bővebben szóljak a követőimhez. Így született meg ez a könyv, vagyis egyből kettő. Az Álmok című könyvem betekintést enged az életembe, olyan dolgokat is elmesélek, amiket még máshol nem. Mesélek a gyerekkori álmaimról, párkapcsolatról, családról, és természetesen a modellkedésről, szépségversenyekről és azok kulisszatitkairól. Szeretettel ajánlom minden lánynak-nőnek.

A 12 ajánlott tulajdonság NŐKnek című könyvem azért jött létre, mert sok lányt, nőt látok manapság, akiknek szükségük van arra, hogy az életükben valamely területet rendezzenek, javítsanak. E könyvvel próbálok segíteni. 12 olyan tulajdonságot szedtünk össze, amikkel, ha egy Nő élés gyakorolja,akkor garantáltan jobb élete lesz.
Fogadjátok Szeretettel"

- írta bejegyzésében Cintia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!