Horváth Gréta megmutatta életmódváltásának eredményét - ifaktor
Horváth Gréta fekete ruhában áll

Ritka, amikor a követők olyan mértékben támogatnak a közösségi médiában valakit, mint ahogy Horváth Grétát. Az influenszer folyamatosan beszámol lelkiállapotáról a rajongóinak és emellett motiválja őket. Most megmutatta három hónapja tartó életmódváltásának eredményét.


Horváth Grétának az utóbbi időben alaposan felborult az élete, azonban továbbra is igyekszik motiválni saját magát és teljesíteni a munkájában. Instagram-oldalán folyamatosan megosztja gondolatait a követőivel, akik pedig teljes mellszélességgel támogatják a fiatal édesanyát.

Gréta sosem titkolta, hogy súlyproblémákkal küzdött, azonban ennek most úgy döntött végleg véget vet. Orvosi segítségre volt szüksége az eredmény elérésére, mivel egészségi gondjai voltak, azonban orvosa nem valamilyen beavatkozást hajtott végre rajta, csupán az utat mutatta meg Gréti számára az életmódváltáshoz.

Az influenszer pedig már három hónapja kitartóan folytatja új életmódját és ennek eredményét most meg is mutatta Instagram-oldalán. A követők, azonban már egy ideje kiszúrták nem csak a fogyást, de azt is, hogy Gréti sokkal felszabadultabbnak és sugárzóbbnak is tűnik, mint korábban.

,,Amióta kiderült mi a bajom, itt a vizesedésre, szédülésre, hányingerre, súlygyarapodásra gondolok most, nem beszéltem nektek erről. Elmentem minden fajta kivizsgálásra🙏Megkaptam az ORVOSTÓL az utat és az irányt, azóta visszavettem a testem felett az irányítást. Rengeteg lemondással jár, lassan 3 hónapja nyomom. Kemény de nem adom meg magam 🍾✌️Az étkezésem gyökeresen megváltozott, minden pontja új! Nem szerettem volna eddig erről írni, nem vagyok orvos, sem dietetikus, sem étkezési tanácsadó. Ezért ne is kérdezzétek, mert nem szeretek tanácsot adni abban, amiben nem vagyok jártas. Főleg, ami az egészséggel kapcsolatos! Egyet szeretnék ezzel üzenni nektek, hogy nem kell beletörődni abba, hogy nincs megoldás. Addig kell menni, amíg meg nem oldódik 🙏 Nincs lehetetlen, és tényleg így van💯🍾Ha van CÉL , van AKARAT és HIT akkor sikerülni fog 💛 a 3 kedvenc szavam 🙏 Még nincs vége az útnak, de az irány megvan 🙏Merj orvoshoz fordulni! Az egészséged az első! 💯”

-írta Gréti az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!