Íme Horváth Gréta halloweeni dekorációja - ifaktor
Horváth Gréta kalapban, bézs színű ruhában áll hulló levelek alatt, barna hajjal

Akik régóta követik a népszerű influenszert, Horváth Grétát, már tudhatják róla, hogy a kreatív munkálatok és ezáltal az ünnepnapok az egyik legkedvencebb dolgai az életben. Így érthető, ha a halloween sem maradhatott ki nála.


Gréta már számtalanszor elkápráztatta követőit kreativitásával. Ha ünnepnapokról van szó, akkor az influenszer a dekorációból rendszerint a maximumot hozza ki.

Így tett most az Amerikában rendkívül népszerű ünnepnap, a halloween közeledtével is. Posztjában el is árulta, hogy tudja, itthon nem szokás a külföldi ünnepnapot tartani, azonban ő képtelen volt megállni a háza dekorálását.

Gréta remek ötleteket adott, hogyan lehet olcsó és kreatív megoldásokkal mókásra, azonban mutatósra díszíteni házunkat.

„Minden ünnepet imádok, éppen ezért a Halloween sem maradhat el nálunk! Természetesen tudom ez egy amerikai dolog, de ettől függetlenül a gyerek miatt szívesen dekorálok, akárhányszor csak alkalmam van rá.
Ez most sem volt másképp!
Gyönyörű virágokat és tököket hozott haza a férjem, egyből beindult a fantáziám.
A @pepco_hu üzletben számos Halloween-i dekoráció közül tudtok választani. Vannak egészen kicsi összegből kihozható látványos dolgok is.
A pókháló szerintem nagyon vicces, és alig pár perc rögzíteni akár a szobába vagy pedig ajtóra, ablakokra"

- mesélte Gréta követőinek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!