Íme Horváth Gréta legújabb alkotása, amiből inspirálódhatsz - ifaktor
Horváth Gréta farmer ruhában ül a Life Tv stúdiójában, sárga kanapén

A népszerű influenszer, Horváth Gréta már számtalanszor bizonyította lakberendezői tehetségét követői felé. Most ismét erről tett tanúbizonyságot és megmutatta, hogyan dekorálta fel teraszát.


Az időjárás napról-napra egyre tavasziasabb, ami kiváló alkalom arra, hogy kicsit kitakarítsuk és felturbózzuk teraszunkat. Gréta ezt meg is tette és megmutatta követőinek, milyen stílusban tündököl terasza.

Gréta a zöldes-kék árnyalatot választotta és ezt kombinálta sötétebb, grafit szürke színekkel. Szerintünk a terasz mesés lett és szerencsére az influenszer azt is elárulta, hogy hol szerezte be a terasza kellékeit, így nekünk már nem lesz sok gondunk a keresgéléssel.

,,Ahogy közeleg a május remélem egyre több napsütésbenlesz részünk.
A bejárati ajtó előtt szerettem volna egy kedves kis fogadó részt csinálni, ahol akár egy pohár bort, kávét is el lehet fogyasztani kényelmesen ha éppen nem az erkélyen vagy az udvaron van az ember. Illetve sokat süt ide a nap ezért a növényekről lemondtam, "üresen" pedig nem szerettem volna hagyni ezt a részt.
A @pepco_hu üzletben vásároltam pár kiegészítőt. A gyertya az asztalra nem volt opció a meleg miatt szinte mindig elolvadt. Ezért választottam ezt az üveget és tettem bele egy színben passzoló #cottonball-t.
A művirág pedig alig foglal helyet az asztalon, de színben passzol a textilekhez.
Nekem tetszik ez a kis mini enteriőr.
Természetesen ezt is igyekeztem költségeket csökkentve megoldani.
Az asztalka már pár éve megvan, így a székeket és kiegészítőket vettem hozzá.
Szerintem cuki lett"

- írta Gréta bejegyzése végén, amivel csak egyetérteni tudunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!