Horváth Gréta elárulta életének igazi mélypontját - ifaktor
Horváth Gréta zöld ruhában áll
Szent a béke Horváth Gréta és Turi Xénia között
Instagram/ @horvath_greta_official

Horváth Gréta elárulta életének igazi mélypontját

A fiatal influenszer motiválásképpen árulta el követőinek élete nagy küzdelmét.


Horváth Gréta talán élete egyik legőszintébb bejegyzését osztotta meg a követőivel az Instagram-oldalán. Szokatlanul hosszú poszttal jelentkezett be, amelyben elmondta, miért annyira fontos, hogy figyeljünk a lelki egészségünkre is.

A fiatal influenszer gimnáziumi éveiben kezdődött az evészavar, amely az idő előrehaladtával csak rosszabb lett.

,,Vagy sokat ettem, vagy egyáltalán nem ettem. Volt időszak az utolsó végzős évemben amikor a hajam hullani kezdett és a menstruációm is abba maradt. Fejlődő szervezetem nem szerette a folyamatos kínzást és megvonást. Biztos vagyok benne, hogy a mostani IR-em annak is köszönhető."

Gréta egy fotókollázst is csatolt a bejegyzéséhez. A bal oldalin állítása szerint egy boldogtalan, önmagát kereső nő képe van, míg a másikon egy olyan nő van, aki boldog, akit megbecsülnek otthon, aki szeretnek, aki mindig hinni tudott a megoldásban és a bajból kivezető útban. Tagadhatatlanul elképesztő változáson esett át az influenszer és most azt is elárulta, hogy mi az az egy mondat, amellyel képes önmagát is a végtelekig motiválni.

,,Nagyképűnek fog tűnni de nekem segít “Horváth Grétával ne b*szakodjon senki! " Rengeteg bántást kaptam a testemre. Arra vonatkozóan miért híztam meg, mi lett velem. Sőtt, újságírók is hívtak tavaly ősszel, hogy" te jó ég, mi lett veled, terhes vagy? “ Kaptam felkérést molett ruha kampányra is. Felfoghatatlan volt számomra, hogy én, aki mindig is figyelt arra mit eszik, hogyan jutott el erre a szintre. Tavaly ősszel sok szempontból is eljött a lelki mélypont, nem beszéltem róla nektek, sem a környezetemnek."

Grétának nem volt könnyű elindulni a változás útján, de sikeresen életmódot váltott és boldogabb saját bőrében, mint eddig bármikor. Egy tanáccsal zárta bejegyzését, amelyben arra szólít fel minden hasonló helyzetben lévő nőt, hogy sosem késő változtatni és a segítségkérés semmilyen formája sem ciki.

,,Nem szeretném ezt boncolgatni, nincs értelme. Megtaláltam a megoldást a saját boldogságomra és egészségemre. Az élet pedig nagyon kegyes volt hozzám és januárban elég erősen hozzá is segített minden fronton. Az egész eddigi életem megváltozott. Szó szerint fenekestül felfordult! 🙏 Egész életemben figyelnem kell magamra, de ezt áldásnak fogom fel. Térképet kaptam magamhoz! Ez a poszt nem azért születik mert "de jó magam mutogatni" - nem érdekel ez a része. Ez a posztom azért születik, hogy ne törődj bele abba ami neked nem jó. Ne hagyd, hogy mások úgy bánjanak veled amit nem érdemelsz meg. Ne hagyd, hogy idegenek szavai hatással legyenek rád. Szeretnélek megkérni téged, ha bármi problémád van akár lelkileg akár fizikailag, akkor keress fel szakembert. Az egészséged az első! Semmi nem ciki! ❤️"


Ne hagyd ki!