Horváth Gréta beavatta követőit hálószobatitkaiba​ - ifaktor
Horváth Gréta fehér felsőben és sárga nadrágban.
Horváth Gréta és Meggyes Dávid elválása már több hete történt, azonban Gréta azóta sem tétlenkedik. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy igyekszik hangulatához igazítani a lakást, mióta Dávid elment.


Természetes lépés mindez egy ilyen hosszú párkapcsolat után, ahogy az is, hogy Gréta minden közös fotót törölt a közösségi oldalairól.

Ezúttal – a nappali után – lakásuk újabb szegmensébe adott betekintést, ugyanis Instagram-oldalán osztott meg egy fotót a hálószobája újdonsült kialakításáról.

Az influenszernek a jelek szerint egyre inkább sikerül feldolgoznia Dávid hiányát és ez a lakása hangulatán is tükröződik.

„A hálószobám meghitt, és nyugodt hangulatot kapott. Természetes textilekkel próbáltam feldobni, és stílusban hasonló kiegészítőkkel. Nagyon meghitt, a gyertyákkal és az illatokkal együtt. Olyan mint egy oázis, teljesen más a hangulat ott, mint a ház többi szegletében. Jövőhéten elkezdtem az olvasósarkot is kialakítani.”

– írta az influenszer az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!