Szent a béke Horváth Gréta és Turi Xénia között - ifaktor
Horváth Gréta zöld ruhában áll

Horváth Gréta válása óta szinte ragyog és úgy tűnik, hogy nem táplál semmilyen negatív érzést, Turi Xénia iránt. Másnéven Nia volt az, aki lebuktatta Meggyes Dávidot.


Korábban már mi is megírtuk, hogy Turi Xénia, sokaknak csak Nia volt az első olyan nő, aki lebuktatta Horváth Gréti expárját, Meggyes Dávidot. A Love Island egykori játékosa Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel a beszélgetés részleteit.

Továbbá a Reggeli műsorában is szerepelt, ahol részletesebben beszélt az esetről. Nia állítása szerint akkor elutasította Dávidot és Gréta fel is hívta őt telefonon, hogy tisztázzák az ügyet.

Úgy tűnik teljes mértékben szent a béke a két nő között, ezt pedig Nia legutóbbi Instagram-bejegyzése is alátámasztja. A fiatal üzletasszony épp vállalkozása tavaszi kollekciójával kapcsolatban osztott meg egy fotót, amelyhez Gréta is kommentelt.

Bár csak egy szívecske szemű emojit reagált a bejegyzésére Gréta, de ebből egyértelműen látszik, hogy semmilyen harag nincs benne Nia irányába. Illetve maga a Xénia is visszaírt neki több hangulat jelet is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!