Horváth Gréta büszkén vállalja a hasán lévő striákat - ifaktor
Horváth Gréta a Life Tv stúdiójában, farmer ruhában ül, sárga kanapén

A nők egyik legnehezebb - ha nem a legnehezebb - feladata, hogy elfogadják és szeressék testüket, főként miután életet adtak gyermeküknek. Horváth Grétának ez sikerült és így motiválja követőit közösségi oldalán.


Grétát számtalan nő követi Instagram-oldalán, így külön nagyon tiszteletre méltó, hogy előttük is bátran és őszintén vállalja valódi testét, filterek és szerkesztések nélkül.

Az influenszer rengeteg nőnek ad ezzel önbizalmat és motiválja őket a mindennapokban. Gréta nem takargatva striáit, megmutatta hasát, amin várandóssága alatt növési csíkok alakultak ki. A tartalomgyártó bebizonyította, hogy nőként nem hogy szégyellni nem szabad, de egyenesen büszkén kell vállalni a testünkön beállt változásokat.

,,Sosem titkoltam, hogy a hasam striás. Ráadásul nem az a pár darab csíkocska díszíti mint azt terhességem alatt gondoltam volna. Kaptam belőle rendesen. Sok frusztráltságot okozott, aztán ahogyan telt az idő egyre jobban elfogadtam"

- mesélte Gréta követőinek Instagram-oldalán, amivel rengeteg támogatást és motivációt adott nekik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!