Horváth Grétát egy futárfiú vitte hazáig - ifaktor
Horváth Gréta piros ruhában és fekete övvel a lakásban.
A főként gasztro és életmód témákkal foglalkozó influenszer, Horváth Gréta éppen bevásárolt, de hazamenni már nem tudott volna.

A népszerű influenszert egy futár fiú "szánta" meg, amikor látta, hogy Gréta hatalmas csomagokkal megrakodva nem tud hazajutni.

A véleményvezér elárulta, hogy egy-egy ilyen kedves gesztus őt hosszú időn keresztül, akár napokig felvillanyozza.

Gréta a posztban kitért arra is, hogy milyen tartalmakat készít és reméli, hogy követői továbbra is mellette állnak majd.

"Szeretnék nektek mesélni egy picit a munkámról. Rengeteget dolgozom azon, hogy minőségi tartalommal tudjak nektek jelentkezni."

- kezdte Gréta az Instán.

„Ez a kép egy főpróba valamihez, amit remélem hamarosan veletek is megoszthatok. Nagyon sokat dolgozom, ezer felé jár az agyam 0-24! Ez a fajta pörgés és tenni akarás visz előre. Ma reggel egy kép ugrott be nekem, és addig vakaróztam délelőtt, hogy végül buszra szálltam a képen látható dolgokért. Szakadt rólam a víz, rossz busszal indultam el. Végül annyi mindent sikerült beszereznem az őszi képeimre, hogy haza jönni már nem tudtam vele. Taxi nem jött, a busz meg... hagyjuk. Fel sem bírtam emelni a csomagokat. Annyira vonzottam azt, hogy de jó lenne ha valaki segítene, hogy végül egy futár fiú segített a csomagokkal és egészen hazáig hozott. Nem nagy dolog, de soha nem fogom elfelejteni. Ezt csak azért írom le, hogy ez a mozzanat engem hetekig fog tölteni."

– írta Gréta a hétköznapinak tűnő, de mégis számára hatalmas töltettel bíró esetről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!