Horváth Tamás hosszú levélben reagált édesapja állításaira - ifaktor
Horváth Tamás
Horváth Tamás édesapja a napokban adott interjút a Blikknek. amelyben az énekes karrierjéről, vele, valamint testvéreivel való kapcsolatáról is kitálalt az édesapa. Az énekes most egy hosszú bejegyzésben reagált az elhangzottakra, nem kímélve édesapját.


A közleményt változtatás nélkül közöljük:

„10 éve lassan, hogy a feleségemmel együtt élek. 3 éve, hogy édesapámmal nem tartom a kapcsolatot. Valójában Andinak volt köszönhető, hogy egyáltalán ennyi ideig próbálkoztam apámnál. Nem ment. Nem akartam. Én, Horváth Tamás elengedtem. A felelősség az enyém. Nem másé. Andi többször kért rá, hogy legyek türelmes, próbáljam elfogadni úgy, ahogy van. Nem ment. Nem tudtam. Van az a helyzet, amit, úgy gondolom, nem kell már elfogadni, nem kötelező. Mérgezni magamat, boldogtalanná tenni az életemet azért, hogy megfeleljek a normáknak, hát nem. Első sorból láttam, milyen az, amikor egy boldogtalan élet véget ér. Nem szép, csak mondom. Csúnya, rohadt csúnya. Édesanyám egész életében boldogtalan volt, stresszes. Nem kell orvosnak lenni, hogy tudjam, a stressz a kedvenc fűszere a ráknak. A rák, ami szépen lassan elvégezte a dolgát. Megfogadtam, hogy márpedig én boldog életet élek. Olyat, amiben nem lesznek megfelelési kényszerek; apák, testvérek, televíziós vezetők, rajongók, megmondó semmit nem tudó kommentelők, újságíróknak nevezett lények, főszerkesztők és még sorolhatnám, kik vagy mik felé.
Ebből nem kérek többé. Írni fognak, mert kattintanak és megveszik. Sokan. Erre van igény. Nem probléma elfogadom. Azt is elfogadom, hogy az élet nekem olyan szülőt adott, akinél az irigység nagyobb mint a szeretet. Azt is elfogadom, hogy édesapám alapot ad annak, hogy a fiát és annak feleségét bántsák. Mert úgy érzi az ő egójának ez így jó. Jól esik. Essen. Én tisztelem őt ennek ellenére is annyira, hogy nem kezdem el az érem másik oldalát felfedni. Mert a családi problémák, a családra tartoznak, nem szennylapokra, ismeretlen érzéketlen kommentelőkre akik semmit sem tudnak, csak mások életében vájkálni, a sajátjukba pedig bele sem mernek gondolni, mert annyi benne a szar.
Igen ez a legkifejezőbb szó. Szar. Én hálás vagyok édesapámnak, mert a zenei pályát mellette kezdhettem el. Azért még hálásabb, hogy megmutatta nekem milyen édesapa ne legyek. Milyen ember ne legyek. A család nekem nem szent, ha dől belőle a hazugság. Azért, hogy apám és köztem a kapcsolat így alakult, én és ő a felelős. Ketten. Nem egy harmadik személy, aki nem mellesleg az utolsó pillanatig próbálta elkerülni az elkerülhetetlent. Egy férfi vállalja a felelősséget. Milyen férfi az, aki másra hárítja? Mindegy ÉN vállalom. A kezdetek óta erről írom a dalaimat. Önazonosság. Nem félek szembenézni az igazsággal.
Ha az igazság az, hogy egyenesebbnek érzem azt, ha nem köszönök akkor bizony én többet nem köszönök. Mert mosolyogva integetni, nagyobb hazugság. Mindenhol, kezdve a sajtóval a bűnbak a feleségem volt. Rohadt nagy szerencse, hogy olyan erős nő, hogy ezeken a koholmányokon csak nevet, konkrétan poént csinál belőle. Tudja, hogy nem inge és nem is veszi magára. Egy igazi nagybetűs NŐ és hisz magában. Már akkor is hitt a kapcsolatunkban, amikor egy ruppótlan senkiházi voltam. Együtt felépítettük azt, amit ma boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatnak nevezünk. Rengeteg munkánk volt benne és tudjuk, hogy ezen a Földön a mi életünkben nem születik meg olyan lény, aki ezt szétszedheti. Ha valakinek itt az oldalamon csípi a szemét az amilyen vagyok, vagy a posztjaim, kövessen ki bátran. Mert fogok még változni sokat. Erősebb, határozottabb leszek és mindenkinek ezt fogom átadni a dalaimmal"

– írta az énekes Instagram-oldalán.

Az egyetlen téma, amelyet nem érint az énekes, a testvérei. Ugyanis édesapjával való rossz viszonya bizonyára megalapozott és érthető, azonban testvérei minderről nem igazán tehetnek, így kíváncsiak lennék, hogy velük mi a helyzet? Az velük való kapcsolatát rendezné az énekes?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!