Horváth Tomi nevelt fia 16 éves lett – így néz ki Dávid - ifaktor
Horváth Tomi egy bakelit lemezzel a kezében.
Horváth Tamás nagyon fiatalon, mindössze 20 évesen lett egy gyermek édesapja. Azóta remek kapcsolatot alakított ki nevelt fiával, akivel hamar megtalálták a közös hangot, mára pedig szinte mindent megbeszélnek egymással.


„61 éves ..akarom mondani 16 éves lett a mi tinédzserünk. 20 éves takony voltam mikor 7 évesen megkaptam őt ajándékba. Igen, én így hívom "ajándékgyermek". 20 évesen hirtelen apaként viselkedni, felelősséget vállalni nem volt könnyű feladat. Most sem az, de elmondhatom, életem egyik legszebb ajándéka Ő. Lehet, hogy nem egy vér csörgedezik az ereinkben, de a szívünk ugyanúgy dobog. Nem ismerek még egy olyan jószívű empatikus srácot mint Ő. Büszke vagyok rá, és hálás vagyok, hogy az életem része. Azért még hálásabb vagyok neki, hogy kitehettük ezt a képet…#16éveslett"

– írta az énekes az Instán.

A kapcsolatuk elején, amikor az énekes beleszeretett Andiba, az édesanya feltétele az volt, hogy csak akkor lehetnek együtt, ha 7 éves kisfia is elfogadja őt. Ettől Horváth Tamás nagyon megijedt, pedig – mint kiderült – nem lett volna oka az aggodalomra.

Tomi szerint ugyan nem egy vér csörgedezik az ereikben, de mégis egy húron pendülnek Dáviddal.

A születésnaposról szóló bejegyzést ide kattintva láthatjátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!