Hosszú Katinka eredményeivel dicsekszik Instagram-oldalán - ifaktor
A többszörös olimpiai győztes úszónő, Hosszú Katinka Instagram-oldalán büszkélkedett rajongóinak újabb sikeres eredményeivel

.

Katinka a több mint 400 ezer követőjének mutatta meg Instagram-történetben (az Instagram egy eltűnő funkciója, 24 órán át láthatóak az itt megosztott tartalmak - a szerk.), hogy a @swimmingstats oldalán az első két helyen ő szerepel, ugyanis ő döntötte meg a legnagyobb arányban eddig a 100 és 200 méter vegyes úszás világrekordját.

Azóta természetesen döntöttek már meg világrekordokat, de Katinka továbbra is vezet, hiszen olyan arányban, ahogyan neki sikerült megdöntenie, még senkinek sem sikerült. Gratulálunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!