Így köszöntötték Harry herceget születésnapja alkalmából - ifaktor

Károly, Vilmos és még sokan mások kívántak hosszú életet Sussex hercegének, Harry hercegnek.


Nagy nap volt ez a szerdai, hiszen az a Harry herceg, aki a királyi család trónörököse, mégis Amerikát hívja otthonának, 37 éves lett.

Az esemény alkalmából több családtagja és barátja és felköszöntötte a herceget, köztük sógornője, testvére, édesapja és még sokan mások.

Harry és Vilmos között szépen lassan, de gyógyulni látszik a kapcsolat, ezt pedig Instagramon is jelezte Vilmos és Kate mégpedig egy aranyos születésnapi sztorival.

Az Instagram-oldalon, ami Károly herceg és felesége Camilla irányításához tartozik, egy rendkívül cuki képet posztoltak szintén sztoriba a fiatal hercegről, aki az összevágott képeken édesapjával együtt mulatozik.

Még a hivatalos királyi Instagram-oldalon is, ami II. Erzsébet királyné gondolatait és a család körüli dolgokat szokta megosztani, is ünnepelték a fiatal herceget.

Szemmel láthatólag mindenki szereti Harryt és reméljük, hogy a 2022-ben tartandó platina jubileumi ünnepség, amit II. Erzsébet királynénak tartanak majd, újra összehozza a családot és eláshatják a csatabárdot, végleg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi fia megmutatta izmos kockahasát - apjára ütött?

Schobert Norbert Jr. az Instagram-oldalán mutatta meg, ha edzésről van szó, akkor a családjára ütött.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!