Így telt Muszula Tímea és férje nászútja - ifaktor

A páros már több mint egy éve egybe kelt, azonban a nászútra még csak most tudtak elszökni. Ez egyrészt biztosan a korona vírus, másrészt pedig Muszula Tímea munkája miatt is alakulhatott így.


Timi elárulta Instagram-oldalán, hogy a kikapcsolódás közben nem csak férjére koncentrált, hanem igyekezett inspirációkat gyűjteni munkájához, amiket a Maldív szigeteken tökéletesen meg is talált.

Elmondása szerint, amint haza ér, máris a karácsonyi dekorációkat kezdi el beszerezni, amiket az üzletében láthatunk vagy kaphatunk majd.

Akik régebb óta követik Timit már tudják róla, hogy roppant kreatív és ez a nyaralás alatt készült fotóikon is remekül meglátszik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!