Így ünnepelte születésnapját az egykori X-Faktor győztes - ifaktor
Kocsis Tibor számára a 2011-es X-Faktor hozta meg az országos hírnevet: az RTL Klub tehetségkutatójának második évadát Malek Miklós mentoráltjaként ő nyerte meg.


A 40 éves egykori győztes a születésnapja alkalmából megjelentette legújabb lemezét, amely ráadásul egy régi bakelit lemez.

„Kezemben egy lemez, amin a legújabb dalaim szerepelnek, köztük még kiadatlanok is… Egy igazán személyes ajándék, ami a másik nagy vágyam volt: hogy akárcsak gyerekkorom sztárjainak, nekem is lehessen egy sercegő bakelitem!"

– írta az énekes az Instagram-oldalán.

Kocsis Tibi utoljára 2016 őszén jelentetett meg új albumot „3" címen. Akkoriban a dalszerzésben olyan nevek voltak az előadó segítségére, mint Lotfi Begi, Molnár Tamás, Szepesi Zsolt, Havas Lajos, Csicsák Norbert és Rakonczai Viktor.

Tibit egyébként a korábbi X-Faktoros műsorvezető, Ördög Nóra és mentora, Malek Miklós is felköszöntötte a bejegyzés alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!