Ilyen volt Dallos Bogiék többemeletes esküvői tortája - ifaktor
Dallos Bogi és Puskás Peti az esküvőjükön.
Dallos Bogi és Puskás Peti lagzija ugyebár Pakson, a Cseresznyés pajtában volt, így tortát is a közelből szerettek volna választani. A fotók alapján ennél jobban nem is választhattak volna.


A tort és a különböző édességek egy tolnai kézműves tortakészítő műhely munkája. Buzás Ági cukrászmester büszke lehet a munkájára, hiszen a többemeletes esküvői torta mellett, a házaspár külön kérésére vegán sütemények is készültek az eseményre.

A grandiózus torta minden szintjén más-más ízek uralkodtak, így igyekezve mindenki kedvére tenni.

„Az esküvőnk legédesebb ékességei. Drága @kezmuvestortamuhely elmondhatatlanul hálásak vagyunk a csodákért, amiket alkottál. A képeken láthatjátok a tortakollekciónkat és a desszertasztalt. Ágival a cukrászmesterünkkel első pillanatban, már a kóstolásnál megtaláltuk a közös hangot. Egészen Tolnáig utaztunk hozzá, mert szerettünk volna minél több Paks közeli szolgáltatót az esküvőnkre. A torták ízvilága minden szinten más volt. Belgacsokoládé, maracuja-mangó, vanilia-epervelővel, citromos-túró, grillázs-málna-karamell. A desszertasztalon pedig isteni vegán finomságok is voltak természetesen"

– írta Dallos Bogi az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!