Íme, ez lett a magyar sztárpár új otthona - ifaktor
A magyar sztárpár, Herceg-Pál Bianka influenszer és férje, akit énekesként, előadóként a rajongók csak Hercegként ismernek úgy döntöttek, hogy ideje egy új immár családi házba költözni.


A párosnak gondolniuk kellett kisfiukra, Noahra is, amikor új otthont választottak, így mindenképpen kertes házat szerettek volna maguknak, amely végül sikerült is.

Végül Budapesthez közel, az agglomerációban sikerült egy tökéletes otthont találniuk, amelyen a fotók alapján azért még van mit csinosítgatni, építeni, szépíteni.

„Egy újabb fejezethez érkezett az életünk. Megvettük életünk első családi házát. Elsősorban nagyon hálásak vagyunk ezért Istennek. Óriási boldogság ez számunkra, mivel pár évvel ezelőtt még csak álmodoztunk erről , most pedig itt állunk az udvarunkon. Szeretjük Budapestet, viszont mindig arról álmodtunk Dáviddal, hogyha lesz gyerekünk, akkor kicsit csendesebb, családiasabb környéken szeretnénk élni. Ezért Budapest 20 km-es vonzáskörében keresgéltünk és rátaláltunk a számunkra legtökéletesebb környékre és házra. Lesz még vele bőven melónk, de bízunk benne, hogy minél hamarabb be tudunk költözni a mi kis otthonunkba."

– írta Bianka az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!