Influenszerek, akik most is épp nyaralnak - ifaktor
Influenszerek, akik most is épp nyaralnak
person riding airplane photography
Photo by Benjamin Voros on Unsplash

Influenszerek, akik most is épp nyaralnak

Nincs is jobb annál, mint amikor a szürke télből kiszakadunk pár hétre a forró, tengerparti nyárba, valami varázslatos, egzotikus helyre. Pár influenszer éppen ezt tette, ők most is nyaralnak.


Laskóy Noémi

Laskóy Noémi és családja úgy döntöttek, hogy a hideg téli napokból párat a Maldív-szigeteken töltenek, ahol a homok fehér, a tenger pedig égszínkék. Úgy tűnik, hogy két kislányával és férjével fantasztikus nyaraláson vesznek részt.

Horváth Éva

Bár Éváék nem csupán nyaralnak, hanem hosszútávra el is költöztek családjával, jelenleg ők is egy napfényes, meleg éghajlaton sütkéreznek. Az influenszer és családja közel egy hónapja Balin éli mindennapját és úgy tűnik, nagyon jól elvannak.

Kecskés Enikő

A népszerű divatmodell, Kecskés Enikő Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy Las Vegasba utazott, ahol az időjárás szintén jóval kedvezőbb, mint jelenleg hazánkban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!