Influenszereink ragyogtak a Miss Balaton gáláján - ifaktor

A hétvégén megrendezésre került a Miss Balaton gálája, ahol volt szépségkirálynők és fantasztikus modellek is megjelentek.


Hazánk influenszerei már nagyon várták a Miss Balaton gáláját, amit már több mint egy hónapja be is harangoztak a közösségi médiában. Dukai Reginától kezdve, Balogh Elenin át, egészen Epres Panniig húzódik a lista és meg kell hagyni, a lányok fantasztikusan festettek az eseményen.

Balogh Eleni egy Hódi Pamela által kreált ruhát viselt a gálán, ami fantasztikusan állt neki és a vörös szőnyegen Horváth Cintiával pózolt.

Horváth Cintia egy varázslatos fehér ruhában jelent meg, ami erősen dekoltált volt, de neki egyszerűen fantasztikusan állt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!