Izgalmasan telt a hazai influenszerek karácsonya - ifaktor
Laskóy Noémi sapkában nadrágban áll egy karácsonyi vásárban kávéval a kezében

A karácsony egy olyan időszak az évben, amikor még azok az emberek is használják a közösségi médiát, akik szinte sose szokták. Így érthető, hogy kedvenc influenszereink ilyenkor megosztják követőikkel meghitt, családi pillanataikat.


A már családban élő közösségi média sztárok természetesen gyerekeikkel közös fotókat osztottak meg Instagram-oldalaikon, ami nálunk mindent vitt. Laskóy Noémi közös fotója lányaival idén sem maradhatott el.

A gyönyörű szépségkirálynő, Kiss Barbara elnyerhetné az év legmeghittebb pillanatáért járó díjat, ha létezne. A modell képe többet mond minden szónál.

Barbaráékhoz hasonlóan Baumgartner Katáéknak is ez volt az első karácsonyuk, mióta első gyermekük megszületett, így ez az ünnep számukra idén is egészen másmilyen hangulatban telt.

Berkiék hasonlóan az előttük szereplő két influenszerhez, szintén első karácsonyt töltötték első közös gyermekükkel, ami Mazsit igazán meghatotta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!