Istenes Bence édesapjáról: „Elkezdtünk közeledni egymáshoz” - ifaktor
Istenes Bence és Istenes László a Pancho Arénában, Felcsúton.
Istenes Bence a Blikknek adott interjút, amelyben nagyon sok kérdéskört érintettek. Beszélt az Adéllal való kapcsolatáról, az Álarcos énekesről és a vállsérüléséről, valamint édesapjával való kapcsolatáról is.


A vállsérülése kapcsán elárulta, hogy már a rehabilitáció végén jár és szándékában áll visszatérni focizni.

„Néhány hét múlva már játszhatok is. Végigcsináltam becsületesen a három hónapos gyógytornát és kíméltem magam, ami néha komoly kihívás volt nekem."

– mondta az ösküi csapat játékosa.

Nehezére esik azonban beszélni az Adéllal való kapcsolatáról, ugyanis az Életünk történetében elhangzottakat sok médium kontextus nélkül közölte. Bence szerint most minden rendben van köztük mellesleg.

„Minden rendben van közöttünk. Nem szeretek erről beszélni, mert akkoriban sok cikk önkényesen ragadt ki mondatokat az interjúból, és szeretném elkerülni, hogy ez újra megtörténjen. De tényleg jól vagyunk, remek kis nyarunk volt együtt."

– nyilatkozta magánéletükről, s azt is elárulta, hogy nem terveznek visszaköltözni Németországba, ráadásul most itt van neki az Álarcos énekes a – amelyet továbbra is nagyon élvez –, míg Adél az X-Faktor mentora lesz.

Sérülésében annyi pozitívumot látott, hogy több időt tudott az eddigieknél is családjával tölteni. Bence azt is elárulta, hogy Friderikusz műsora óta édesapjával, Istenes Lászlóval is rendeződni látszik a kapcsolata.

„Nagyon érzékenyen érintett ez akkor. Azóta sokkal jobb lett a kapcsolatunk, több időt is töltünk együtt. Elkezdtünk közeledni egymáshoz, ami mindkettőnknek rendkívül fontos volt."

– vallotta be a műsorvezető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!