Ezért nem szerepel sehol az utóbbi időben Istenes Bence - ifaktor
Istenes Bence
Istenes Bence az ősrégi zarándokutat, az El Camino-t, vagy más nevén Szent Jakab-utat teljesíti éppen, így nem tud válaszolni semmilyen hívásra.


„Boldog új évet először is Mindenkinek! Rövid helyzetjelentés, mivel non stop csörög a telefonom, viszont senki nem ér el... Az El Caminot tolom szilveszter óta... Szeretnék egy kicsit befele fordulni, töltődni, megtalálni a lelkemet, amit a sok munka és a társadalmi elvárások közepette valahol elvesztettem. Nyugalomra és csendre vágyom. Szeretném meghallani a belső hangomat. Nincs dráma, csak egy kis időre van szükségem. Emiatt a kövi pár hónapban nem is vállalok semmilyen nyilvános szereplést! Köszi a megértést! Buen Camino Szimborák”

– írta Bence, aki már az IstenEst évadzáró epizódjában is utalt rá, hogy most egy kis csendre vágyik, így egy időre visszavonul a műsorgyártástól.

A mai út Spanyolország Galicia tartományának fővárosába, Santiago de Compostelába vezet. A hagyomány szerint az itteni székesegyházban vannak Idősebb Szent Jakab apostol földi maradványai. A zarándokút jelvénye a fésűkagyló, amelyet az út mentén mindenütt felfestve megtalálhatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!