Istenes Bence könnyekig meghatotta Kovácsovics Fruzsinát - ifaktor
Kovácsovics Fruzsi, amint kibontja a Samsung telefonját az IstenEst-ben.
Istenes Bence a rajongók „imáit” meghallgatva azt találta ki, hogy az IstenEst-ben egyszerre szerepelteti exét és feleségét. Előbbinek pedig egy meglepetéssel is készült.


Fruzsi az adás felvétele utáni napon ünnepelte 33. születésnapját, így Bence egy ajándékkal kedveskedett neki, ami nem kis meglepetés volt! Az énekesnő ugyanis egy olyan Samsung Galaxí telefont kapott, amilyen Istenesnek is van - és amelyet egyébként a kommentelők is nyerhetnek.

Kovácsovics már több adás óta emlegeti, hogy mennyire örülne, ha ő is nyerhetne egy ilyen telefont, így Bence most megajándékozta egy krémszínű mobillal születésnapjára, amelynek láthatóan nagyon örült az énekesnő, sőt mintha még néhány könnycseppet is elmorzsolt volna.

Csobot Adél meg is jegyezte, hogy ő annyira boldog attól, ha valakinek ekkora örömet lehet szerezni egy ajándéktól, hogyy szintén meghatódott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!