Istenes Bence újabb országba költöztetné magával Adélt - ifaktor
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatában már rengeteg hullámvölgy volt, de szerelmük mindeddig mindet túlvészelte, így szinte biztos, hogy nem Bence legújabb költözési ötlete veri ki a biztosítékot.


„Rájöttem, hogy egész évben tudnék nyaralni. Úgyhogy elkezdtem győzködni Adélt, h költözzünk valamelyik tengerpartra és nyissunk egy kis beach clubot! Ki tud valami jó helyet?"

– írta Bence az Instagram-oldalán egy Adéllal közös szerelmes kép kíséretében.

Adél és Bence a Nyerő Párosban és az Életünk történetében is mesélt a kapcsolatuk nehéz időszakairól. Az is ismert, hogy Adél többek között a németországi életért sem volt oda, de ezt a költözési gondolatot talán ő sem veti el.

Németországba egyébként Bence karrierje miatt költöztek, de mostanra újfent Magyarországon él az Istenes-család.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!