Istenes Laci rajong háziállatáért - ifaktor
Istenes Laci és kutyusa, Samu

Rendkívül szoros kapcsolat van a műsorvezető és kutyusa között.


Istenes Laci legújabb Instagram-bejegyzésében egy közös fotót osztott meg imádott kiskutyájával, Samuval. A műsorvezető egy fénykép erejéig belerakta kis kedvencét a hátizsákjába, amiért a követői oda voltak.

,,Csak kipróbáltuk, mert mondta, hogy szeretné...
Egyébként tényleg majdnem így volt. Jókedvűen, türelmesen, kíváncsian várta, hogy ebből most mit hoznak ki a gyagya gazdik?
Megható ez a feltétel nélküli bizalom, amit irányunkba tanúsít.
Imádjuk ezt a kis tökfejet.
Az a helyzet, hogy már az elejétől fogva elrontottunk mindent azzal, hogy nem kutyaként, hanem embergyerekként kezeljük."

-írta Laci az Instagram-bejegyzésében.

Samu és Laci között rendkívül szoros a kötelék, amit a műsorvezető már többször meg is mutatott az Instagram-követőinek. Gyakran járnak közös nagy sétákra, játszanak, de Laci már azt is bevallott, hogy néha csak álmában figyeli a kis kedvencét. A műsorvezető korábban csak nevetett, azokon az embereken, akik szinte kisgyermeküknek tartják háziállatukat, de nemrég ő is elárulta, hogy Samut inkább tekintik családtagnak, mint sem kisállatnak. A kutyus nemrég töltötte be az egyéves kort és most már egy éve, hogy az Istenes család tagja is.

,,1 éves lett a mi kis Samukánk, aki tavaly nyár elején érkezett a családunkba (a kép az első közös fotónk), akitől azóta rengeteg boldog pillanatot kaptunk valamennyien.
Tanít, nevel és alakít bennünket. Jobb emberré tesz, ebben biztos vagyok.
Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy lett kutyusunk. Hosszú évekig ellenálltunk a gyerekeink kérésének, de bizonyára ez sem véletlen, hiszen csak így lehetett Samu a mi kiskutyánk, akit kimondhatatlanul szeretünk.
Ő valóban a mi kiskutyánk, neki itt a helye nálunk. Az, hogy Ő a miénk, hatalmas felelősség számunkra, állandó figyelem, tényleg nagy "munka", de amit kapunk az leírhatatlan.
BOLDOG SZÜLINAPOT SAMUKA!
❤️😍🎂🎉🎊"

-írta áprilisi bejegyzésében Laci.


Ne hagyd ki!