Istenes László legyőzte egyik legnagyobb félelmét - ifaktor
Istenes László ingben egy napraforgós réten
A tériszony nem ritka jelenség. Sok ember érzi úgy, hogy kimegy a lábaiból az erő, ha nagy magasságból a mélybe pillant és ezzel Istenes László is így van, aki ennek ellenére legyőzve egyik legnagyobb félelmét sárkányrepülésre adta a fejét.


„Az egyik legnagyobb fóbiám a mélység-magasság kombó, ami ellen nem igazán küzdök, de azért néha-néha megpróbálom átlépni a félelmemet. A repülés az egyik legnagyobb csoda és rejtély számomra a világon. A repülést, a repülő járműveket gyerekkorom óta ámulattal, lenyűgözve csodálom, alkotóikat, pilótáikat pedig nagyon tisztelem. Tegnap ismét bátorságpróbát tettem a cserszegtomaji reptéren. A pilótám Hegedűs Károly a világ egyik legjobb motoros sárkányrepülője volt, aki segített abban, hogy pozitív élmény maradjon a kaland. Köszönöm!"

– írta Istenes, akinek repüléséről a Mokkában is láthattak képeket a rajongók.

Istenest gyerekkora óta lenyűgözik a repülő objektumok, de ennek ellenére egy furcsa kettőség van benne: ugyanis miközben lenyűgözik ezen alkalmatosságok, eközben a repülés az egyik legnagyobb fóbiája.

Szerencsére ezen túl tudott lépni a TV2 műsorvezetője, így megtapasztalhatta, hogy mekkora élmény sárkányrepülővel szelni a horizontot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!