Végleg elbúcsúzott Istenes László is - ifaktor
Istenes László és Mádai Vivien.
Istenes László az Instagram-oldalán búcsúzott el - immár csak volt kollégájától - Mádai Vivientől, akivel hat évig vezette a TV2 Mokka című műsorát.


Az összeszokott párost többször nem láthatjuk együtt a képernyőn, ugyanis Mádai nemrég jelentette be, hogy hat év után távozik a reggeli műsorból és ezzel együtt a TV2-től is.

„Nos, kedves Kollegína... olybá tűnik, hogy itt és most nekünk egyelőre ennyi, de egy kicsit sem szomorkodunk, sőt... hiszen 5 év nagy idő... ebben a műfajban pedig kiváltképp. Hálás vagyok az elmúlt évekért, azért, amit közösen kaptunk, mivel nagyon ritka az ilyen szintű szakmai kémia, érzékenység és összhang. Ilyenből jó, ha egy adatik az életben. A legfőbb titok természetesen a kémia, de az önmagában még kevés lenne. Kell hozzá egymás tisztelete, elfogadása, a szakmaiság, az alázat, a lojalitás és a HUMOR. Ez utóbbi nagyon fontos számomra, mindig is az volt… talán a legfontosabb ebben a szakmában (is), mert ha az nincs, akkor semmi nincs, akkor a többi is semmivé válik és nem működik. Köszönöm, hogy segítettél abban, hogy még jobb legyek, mert ebben a műfajban nagyon fontos, hogy milyen a társad. Fontos, mert csak vele együtt tudsz jó és még jobb lenni, ha inspirál, segít, „tanít”, támogat. A mi párosunk már az első munkanapunk, első perceiben összeállt, bevallom ez engem is meglepett. Az első pillanattól könnyed, spontán, ösztönös, életszerű, vidám és természetes volt a közös munka. Bízom benne, hogy ezt nem csak mi éreztük így... Most az utolsó Mokkás adásunk után, kívánok Neked a családi életedben és az új szakmai utadon is sok sikert és sok boldog pillanatot!”

– írta az Instagramon Istenes, aki a leghosszabb idő óta van a Mokka stábjában a műsorvezetők közül.

Mádai Vivien jövőjéről egyelőre nem sokat tudni. A műsorvezetőnő helyét Iszak Eszti veszi át a Mokkában, ám elődje jövőjét továbbra is homály fedi.

Mivel a Mokkából való távozásával együtt azt is bejelentették, hogy a csatornánál sem marad, így sokak szerint az RTL-hez készül átmenni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!