Járai Kíra elárulta, hogy állnak a babaprojekttel - ifaktor
Járai Máté és Járai Kíra
Járai Kíra a Reggeli műsorában reagált férje egy korábbi interjújára, amiben elmondta, mikor szeretnének gyereket vállalni.


Járai Máté korábban Palik László műsorában beszélt arról, mennyire várja már, hogy édesapa lehessen. Már eltervezte, hol fog sportolni, hol fog tanulni a kicsit. Azonban elmesélte aggályait is a gyerekvállalással kapcsolatban, miszerint aggódik, jó apa lesz-e.

Most Kírán volt a sor, hogy kifejtse véleményét a gyerek témával kapcsolatban. Azt sosem titkolta a pár, hogy egyelőre Kíra döntése volt, hogy ne legyen gyerekük, amit Máté teljes mértékben elfogad és tiszteletben tart.

Kíra és Máté 23 éve házasok, de Kíra úgy gondolja, amíg külső társadalmi elvárás végett vállalna gyermeket, addig nem fogja ezt megtenni, hiszen ez egy óriási fellelőség és akkor szeretne édesanya lenni, amikor saját maga érzi rá a késztetést.

„Amíg az ember a társadalmi elvárások szerint gondolkodik gyerekkorában vagy aszerint, amit lát maga körül, addig én is a Barbie-babáimmal játszottam azt, hogy van anya, vannak gyerekek. De tizennégy éves korom óta ez a vágy valahogy nem éledt fel bennem. Volt egy olyan időszak, amiről Máté is mesélt, hogy sokat beszéltünk erről, nyilván az a része, hogy legyen kettőnkből egy, és hogy legyen egy kis Kíra vagy kis Máté ez abszolút felmerült, eljátszottunk a gondolattal”

-mesélte Járai Kíra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.