Járai Máté életében először járt saját filmjének bemutatóján - ifaktor
Járai Kíra és Járai Máté a filmbemutatón.
Járai Máté élete egészen új fordulatot vett azóta, hogy szerepelt az RTL Klub Nyerő Páros című realityjében. Járai egyre több budapesti színdarabban játszik, miközben az RTL Reggeli állandó műsorvezetője is. Most pedig megkapta első filmszerepét is.


Az El a kezekkel a Papámtól egy élőszereplős magyar mese, amely egy fantáziavilágban játszódik. Főhősünk, Dorka, akinek özvegy apja újra házasodik, ám az új felesége korántsem jószívű, még táborba is küldi Dorkát, hogy ne legyen láb alatt. Dorka azonban a táborban különleges csodákkal ismerkedik meg, köztük a bájos táborvezetővel, Eszterrel is, akit Csobot Adél alakít.

„Életemben először sétáltam végig a vörös szőnyegen! Boldog vagyok és hihetetlenül büszke ezekre a NŐKre! Köszönöm, hogy közöm van HOZZÁTOK! Köszönöm, hogy a részese lehettem ennek a produkciónak! Nagyon sok elégedett és boldog nézőt kívánok!”

– írta a Jászai Mari-díjas színművész, aki Hudákot alakítja a Dobó Kata által rendezett filmben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!