Követőinek leesett az álla Járai Máté legújabb fotójától - ifaktor
Járai Máté a Reggeliben fekete zakóban ül
Ezért volt Járai Máténak idegösszeroppanása
Instagram/ @jaraimate

Követőinek leesett az álla Járai Máté legújabb fotójától

Járai Máté Instagram-oldalán mutatta meg követőinek színházi sminkjét. Azonban több rajongója inkább a színész külsőjére tett pozitív megjegyzést, mint sem a darabban nyújtott alakítására.


Járai Máté már többszőr is elárulta, hogy él hal a színészetért, imádja hivatását és hogy minden alkalommal megújulhat. Különböző átalakulásait előszeretettel osztja meg követőivel az Instagram-oldalán.

Így tett a legutóbbi bejegyzésében is, ahol a színész egy selfie formájában mutatta meg színházi sminkjét. Máté Slukk Tóni karakterét alakítja a Cirkuszhercegnő című darabban.

„Színház az egész világ! És én boldogan változom át estéről, estére! Ma ismét Slukk Tóniként, immáron zsinórban 9.alkalommal. Szeretem, mert annyira szeretik! Éljen a színház, éljen a cirkusz!❤🎪”

-írta Instagram-bejegyzésében Máté.

Azonban a követői nemcsak színészi játékáért voltak oda, de fotójáért is. Máté sorra zsebelhette be a bókokat külsőjéért is a bejegyzése komment szekciójában, hiszen rajongóinak szinte leesett az álla.

,,Huha ez a fotó.Nagyon jó❤️❤️”
,,Nagyon különleges vagy !!!! Mondhatnám jóképű !!!😃😃”
,,Azok a szemek 😍”

-írták a kommentelők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!