Mint két tojás! Ő Járai Máté ritkán látott húga - ifaktor
Járai Máté a Reggeliben fekete zakóban ül
Ezért volt Járai Máténak idegösszeroppanása
Instagram/ @jaraimate

Mint két tojás! Ő Járai Máté ritkán látott húga

Járai Máté most az Instagram-oldalán mutatta meg ritkán látott húgát, Emmát. Követői nem tudták szó nélkül hagyni az elképesztő hasonlóságot.


Korábban mi is megírtuk, hogy Járai Máté és felesége, Kíra egy időre külön költöznek, mivel Kíra Thaiföldre utazott, hogy a sportolásnak szentelhesse az idejét. Így Máténak több ideje maradt családjával lenni.

Bár a színész élete, amióta feleségével szerepeltek a Nyerő Páros című műsorban nyitott könyv a rajongói számára, azt mégis kevesen tudták, hogy Máténak van egy húga, Emma. Máté most legújabb Instagram-bejegyzésében mutatta meg testvérét, akivel egy wellness hétvégre utaztak el kettesben. Követői meg is jegyezték, hogy mennyire hasonlítanak egymásra.

,,A tavasz első napját ezúttal Emma húgommal ünneplem! Sosem szállodáztunk még együtt, itt volt az ideje! Éljen a tavasz, éljenek a tesók!❤”

-írta Instagram-bejegyzésében Máté.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!