Járai Máté ezzel az utazással lepte meg Kírát - ifaktor
Járai Kíra és Járai Máté egy asztalnál.
Ezek a szabályok vonatkoznak Járai Mátéék nyitott házasságára
Instagram/@jaraikira

Járai Máté ezzel az utazással lepte meg Kírát

Járai Máté nemrég mutatta meg egyik Instagram-bejegyzésében, hogy majd kicsattan a boldogságtól, hiszen Kíra egy hónap után hazajött Thaiföldről. Most pedig, mivel végre együtt lehetnek, Máté egy kirándulással lepte meg a feleségét.


Korábban mi is megírtuk, hogy Járai Kíra nemrég tért vissza Thaiföldről. Összesen egy hónapot volt kint, amely során elsajátította a muay thait nevű sportot. Máté elárulta, hogy 23 éve vannak már együtt, de ennyi időt sosem töltöttek még külön.

Nem csoda, hogy a pár most igyekszek bepótolni a kimaradt időszakot és Máté egy meglepetés kirándulással lepte meg a feleségét. Ezúttal úgy döntöttek, hogy Magyarország szépségeit fedezik fel és a Balatonra indultak el.

,,Naná, hogy virul a fejem! Kírát elhoztam meglepiből...a balatoni srác elhozta a dunai lányt a Balatonhoz. Most akkor ki lepett meg kit? A házunk a Dunánál van, akkor a meglepetés legyen a Balatonnál! Kész, passz! Ez így igazságos!🤣”

-írta Máté az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!