Jennifer Aniston megható jelenettel búcsúzott Gunthertől - ifaktor
Jennifer Aniston és James Michael Tyler közös jelenete a Jóbarátokban

Korábban mi is megírtuk, hogy egy egész világot megrázta, mikor kiderült, hogy a Jóbarátok Gunthere, James Michael Tyler távozott az élők sorából. Jennifer Aniston az egyik legmeghatóbb módon búcsúzott kollégájától.


Talán még azok is, akik nem voltak nagy rajongói a Jóbarátok című sorozatnak, ismerték James Michael Tyler fantasztikus showbeli karakterét, Gunthert. Rikító fehér haja és mókás megjelenése hamar a nézők szívébe lopta magát.

A Jóbarátok szereplői mind búcsúztak kollégájuktól, de talán Jennifer Aniston videója hatotta meg leginkább a sorozat rajongóit. Aniston ugyanis egy ikonikus jelenettel búcsúzott Jamestől.

A Jóbarátok utolsó epizódjában a Rachaelt alakító Jennifer Aniston úgy döntött, végleg európába utazik és a Gunthert alakító Jamestől is elbúcsúzott. Ezt a búcsút most aktualizálta a veszteség és a sorozat búcsú mondataival gyászolt Aniston.

,,Gunther, én is szeretlek. Talán nem úgy, ahogyan te engem, de szeretlek. De ha betérek egy kávézóba, ahol kávét iszom, vagy látok egy férfit, akinek fényesebb a haja a napnál is, gondolok rád"

- hangzott el Jennifer Anistoltól a sorozatban, posztjánál pedig így fogalmazott:

,,A Jóbarátok nem lett volna ugyanolyan nélküled. Köszönjük a nevetést, amit a műsorba és mindannyiunk életébe hoztál. Nagyon fogsz hiányozni"

- írta posztjában a színésznő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!