Ehhez a világsztárhoz készül hozzámenni Jennifer Lopez - ifaktor
Ben Affleck és Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez és Ben Affleck még csak április óta vannak együtt újra, de máris az esküvőre készülnek!


JLo és Ben Affleck korábban már alkotott egy párt, de akkoriban a kapcsolatuk zátonyra futott. Most újra együtt vannak, és a hírek szerint már a közös esküvőjük is napirenden van.

Jennifer Lopez a Today című magazinnak nyilatkozta azt korábban, hogy három (!) válása ellenére hisz a házasságban, a lap a legújabb filmje kapcsán kérdezte az énekesnőt erről, hiszen a filmben egy boldog házasságra vágyó zenészt alakít, aki keresi a nagy őt.

„Tudom, hogy vár rám a boldogság. Hiszek a házasságban. Voltak hullámvölgyek és kudarcok is a párkapcsolataimban, de a múltból tanulni kell. Követtem el hibákat, de büszke vagyok arra, ahová emberként anyaként és művészként eljutottam. Ma már nevetek a korábbi baklövéseimen és tudom, ezek nem befolyásolják a jövőt."

– nyilatkozta az énekesnő, akit egyszer 2004-ben már eljegyzett Affleck, de akkor végül a kapcsolatuk még az esküvő előtt véget ért.

„Jövőre meglesz az álomesküvő. Már együtt élnek és boldogok, semmi akadálya, hogy összeházasodjanak. Tökéletes a harmónia közöttük, nem kell tartaniuk attól, kudarcra lenne ítélve a kapcsolatuk. Már az eljegyzésre készülnek"

– nyilatkozta egy bennfentes Page Six riportjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!