Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata mesébe illő - ifaktor
Ben Affleck és Jennifer Lopez csókolóznak

Könnyek között köszönte meg a támogatás Jennifer Lopez és közben Ben Affleckre pillantott.


A napokban adták át az iHeartRadio Music díjait, ahol az egyik díjazott, a 49 éves énekesnő, Jennifer Lopez volt. Természetesen a díjátadóra elkísérték őt gyermekei és régi-új szerelme, Ben Affleck is. Mihelyst a díjat átvette J.Lo, állva tapsolt mindenki, köztük Ben is, akinek szerelmes pillantásáról kép is készült.

Az énekesnő nem csak a támogatást és a szeretet köszönte meg, amit családjától és barátaitól kap, de rajongóit is nagyra méltatta. Szerinte közel sem tartana ott, ahol, ha nem lenne ekkora tábora, akik hisznek benne. Soha nem gondolta, hogy egyszer arra fog ébredni minden áldott nap, hogy azt csinálja amit szeret és ezért végtelenül hálás.

Ben és Jennifer 2021-ben jöttek össze újra és azóta elválaszthatatlanok. Együtt mennek nyaralni, de még J.Lo forgatásain is ki lehet szúrni a szerelmes férfit, aki elmondása szerint, mostanra találta meg az igazi kincset párjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!