Összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck - ifaktor
Ben Affleck és Jennifer Lopez.

Hivatalosan férj és feleség a két világsztár.


A TODAY által megszerzett bírósági dokumentumok megerősítik, hogy a pár július 16-án, szombaton megszerezte a házassági engedélyt a nevadai Clark megyében. A dokumentumok szerint Lopez a Jennifer Affleck nevet vette fel.

"Megcsináltuk! A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. És kiderül, hogy a szerelem türelmes. Húsz évig is türelmes. (…) Pontosan ez az, amit szerettünk volna. Tegnap este Vegasba repültünk, sorba álltunk az engedélyért négy másik párral, akik mindannyian ugyanazt az utat tették meg a világ esküvői fővárosába. Mögöttünk két férfi fogta egymás kezét, előttünk egy fiatal pár - mindannyian ugyanazt akarjuk –, hogy a világ partnerként ismerjen el minket, és a házasság ősi és szinte egyetemes szimbólumán keresztül kinyilvánítsuk szerelmünket a világ felé.”

- mondta Lopez a TODAY-nek a képviselőjén keresztül megosztott nyilatkozatában.

Lopez elmagyarázta, hogy egy rózsaszín Cadillac kabrióban fotózkodtak a Little White Wedding Chapel előtt, ahol éjfél körül zajlott a szertartás.

"De végül ez volt a lehető legjobb esküvő, amit el tudtunk képzelni"

- mondta a világsztár.

Az örömhír mindössze három hónappal azután érkezett, hogy Lopez és Affleck másodszorra is eljegyezték egymást. A pár a 2000-es évek elején randevúzott először, akkor a „Bennifer” nevet kapták, majd 2003-ban eljegyezték egymást. A két sztár azonban – akik a „Gigli” című film forgatásán ismerkedtek meg – 2004-ben „túlzott médiafigyelemre” hivatkozva elváltak.

2021 elején felröppentek a pletykák, hogy Bennifer újra együtt van, nem sokkal azután, hogy Lopez bejelentette, hogy ő és korábbi vőlegénye, Alex Rodreguiz véget vetett ötéves kapcsolatának. Affleck és Lopez néhány hónappal később, 2021 júliusában hivatalosan is felvállalták egymást.

Ezúttal a pár úgy döntött, hogy kapcsolatukat sokkal privátabban kezelik, mint korábban. De 2022 áprilisában Lopez elárulta eljegyzését, amikor megosztott egy videót rajongói honlapján, amelyen egy gyönyörű zöld gyémántgyűrű látható. Lopez egy gyémántgyűrűs emojit is hozzáadott Twitter-felhasználónevéhez.

A néhány nappal később megosztott videóban Lopez további részleteket osztott meg a "teljesen váratlan" eljegyzésről, amely akkor történt, amikor az énekesnő egy habfürdőben ült.

"Bejött a szerelmem, féltérdre ereszkedett és mondott néhány olyan dolgot, amit soha nem fogok elfelejteni. Aztán előhúzott egy gyűrűt, és azt mondta: Hozzám jössz feleségül? És ez volt a legtökéletesebb pillanat.”

-mondta Jennifer.


(TODAY)


Ne hagyd ki!