Így néz ki Jennifer Lopez melltartó nélkül - ifaktor
Jennifer Lopez napszemüvegben egy fotózáson

Jennifer Lopez mindig is híres volt arról, hogy korát meghazudtoló módon néz ki. Most pedig a Rolling Stones újságnak címlapján újra bebizonyította ezt.


Jennifer Lopez immáron 52 éves és egy 10-15 évet biztosan letagadhatna. A külseje mintha megállt volna az öregedésben és a világon bármerre jár, mindenhol elismerően beszélnek róla. Az énekesnő most egy filmet forgatott, aminek apropójából egy fotózáson vett részt, ahol ledobta a melltartóját is.

J.Lo elképesztő külsejét büszkén mutogatja az újságban, ugyanakkor mélyebb, kapcsolati kérdésekre is válaszolt az interjúban, melyet így idézett a Joy magazin

"Nem csak nőként, de Puerto Ricó-iként hihetetlenül nehéz dolgom volt, szó szerint legalulról jöttem. (...) Bennel mindketten felnőttünk, mások vagyunk, mégis ugyanolyanok, mint régen. Megtanultuk megvédeni a kapcsolatunkat, tudjuk, mit szabad megosztanunk és mit nem – ez az egyensúly, amit kialakítottunk, csak és kizárólag a tapasztalatnak és bölcsességnek köszönhető, amit az évek során megszereztünk."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!