Így sikerült Joe Jonasnak behálóznia a Trónok Harca sztárját - ifaktor
Joe Jonas és Sophie Turner a Met Gálán

Ezekkel a pillanatokkal kezdődött Sophie Turner és Joe Jonas kapcsolata. A Trónok Harca színésznője így emlékezik vissza.


Amikor azt emlegetik, hogy „szerelme első látásra”, akkor Sophie Turner teljességgel át tudja érezni, mit is jelent ez a kifejezés. Pontosan így érzett, mikor először találkozott a Jonas Brothers egyik tagjával, Joe Jonas énekessel.

A Trónok Harca sztárja Jimmy Fallonnak adott interjút, akivel arról beszélgettek, hogyan találkoztak először, és hogy a színésznő mit érzett akkor.

„Az első este amikor találkoztam vele, talán az alkohol vitt rá.”

kezdte viccelődve Turner.

A 26 éves színésznő, aki jelenleg második gyermeküket várja elmondta, hogy minden akkor kezdődött, mikor az ő és Joe baráti társasága találkoztak, aztán együtt iszogattak. Elmondása szerint, amikor az este véget ért és mindenki hazament, olyan érzelmek kerítették hatalmába, hogy azonnal sírni kezdett.

„Emlékszem amikor elment, odarohantam a tesómhoz és azt mondtam neki: ’Imádom ezt az embert!’”

Ezt követően néhány találkozó után összejöttek, lassan pedig születik második gyermekük. A 32 éves énekes és a 26 éves színésznő 2016 óta alkotnak egy párt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!