John Legend újra apuka lesz - ifaktor
Chrissy Teigen és John Legend
Instagram/@chrissyteigen

John Legend újra apuka lesz

Lohn Legend és felesége, Chrissy Teigen hamarosan ismét szülői örömök elé nézhetnek.


Hamarosan harmadszorra is édesapává válhat a világhírű zenész John Legend. Azt azonban még nem árulták el, hogy már meglévő 6 éves lánya, Luna és a 4 éves kisfia, Miles fiú vagy lány testvért köszönthetnek-e a családban.

"Az elmúlt néhány év enyhén szólva is az érzelmek vihara volt számunkra, de ismét boldogság töltötte be otthonunkat és szívünket. (…) ahogy láthatjátok úton van a következő."

-árulta el a terhességét Chrissy, amelyet igazán sokáig titokban tartott. Ez nem is meglepő, ugyanis 2020-ban súlyos tragédia sújtotta a családjukat, amikor a modell ismét kismama volt, de bizonyos komplikációk miatt elvesztették kisbabájukat.

„Minden vizsgálat során azt mondom magamnak, minden rendben, a kicsi egészséges, ma bejelentem a hírt. Aztán mindig megkönnyebbülten sóhajtok, amikor meghallom a szívverését és rájövök, hogy még mindig túlságosan félek. Nem hiszem, hogy valaha is lesz olyan, hogy nagyobb izgalommal távozom az orvostól, mint aggódással, de eddig minden tökéletes és gyönyörű, én pedig bizakodónak és csodálatosnak érzem magam. Oké nagyon nehéz volt ezt eddig magamban tartani."

zárta bejegyzését Chrissy.

Ne hagyd ki!