Johnny Deppet szinte levegőt venni sem hagyták a rajongók - ifaktor
Johnny Depp csíkos pólóban és sapkában gitározik

Szerte Európában még mindig hatalmas hírnévnek örvend a „nőverőként" beállított Johnny Depp. Legutóbb Olaszországban járt, ahol mindezt megízlelhette.

Johnny Depp az USA-ban szinte már közellenségnek számít hatalmas botránya miatt, azonban az országon kívül szerte az egész világban hatalmas rajongótábornak örvend. Főleg Olaszországban, ahol úgy ünnepelték, akárcsak egy rock-sztárt.

A hétvégén a színész Rómába utazott, hogy részt vegyen az új animációs TV-sorozatának premierjén, a Római Film Fesztiválon. Amint a vörös szőnyegre lépett szinte ellepték a rajongók a külső területeket és kurjongattak, biztatták és szeretetüket fejezték ki felé. Ezt pedig nagylelkűen integetéssel hálálta meg Depp.

Elmondható, hogy Depp rendkívül hálás ezekért az emberekért és ezt ki is fejezte feléjük. Meghajolt előttük, csókokat dobált minden egyes rajongónak, aki a nevét ordította. Általában a celebek a kameráknak pózolnak és úgy integetnek, de itt másról volt szó. Mindenkit a külső szegmensekből távoli üdvözletben részesített az ex-hajóskapitány.

Ahol a premiert tartották, már az esemény alatt ellepte egy rakás ember az épület kijáratát, majd mikor a színész végre kijött, szinte fel akarták falni, annyira sokan szerették volna látni őt. Természetesen a rendőrség és a biztonságiak megfelelően védték Deppet, de nem úgy tűnt mint aki sietősen szeretne távozni a helyszínről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!