Justin Bieber szívmelengető posztja felesége születésnapjára - ifaktor
justin és hailey bieber

„A szívem hozzád tartozik" írta Justin Bieber felesége, Hailey Bieber születésnapja alkalmából.


A szemtelenül fiatal Justin Bieber és a még fiatalabb felesége, most együtt ünnepelhetnek, ugyanis Hailey 25. születésnapjára került sor. Erre az alkalomra pedig Justin nem csak személyesen, de a közösségi médiában is készült, ami irtó cukira sikeredett.

Egy kép-sorozatot posztolt Instagramra az énekes, amin Haileyvel együtt láthatók, valamint ezt a szöveget intézte hozzá:

„Az én születésnaposomnak. A szívem hozzád tartozik. A szemem hozzád tartozik és az ajkaim is. Tiéd vagyok. Hálás vagyok, amiért a tiéd lehetek. Te vagy az én mindenem. Az élet soha nem nyert még annyi értelmet, mióta a feleségem vagy. Mindig szeretni foglak, mindig tartani és védeni foglak. Te királynőm, több mint elég vagy nekem és minden nap ezt éreztetni fogom veled. Ahogy a nagymamád mondaná a portugál akcentusával: 'Happy bursday baby' szeretlek amíg világ a világ és utána is. :)"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!