Kandász Andrea szexi síelős képétől leáll a processzorod - ifaktor
Kandász Andrea egy forrócsokival a kezében mosolyog egy padon

Kandász Andrea nem félt ledobni a síruhát, és az olasz sípályán kidobta azokat a ciciket.


Az 51 éves műsorvezető úgy döntött, hogy ledobja a felsőjét, miközben férjével egy olaszországi sítúrán vettek részt. Andrea imád síelni, viszont férjével ellentétben, ő inkább a lesiklások, és nem a sítúrák híve. Ugyanakkor az itthoni napsütéses időjárás, a sípályán is képviseltette magát, a műsorvezető jóvoltából.

"Olaszországban síeltünk Ferivel, aki kevesebbet csúszik, mint én, helyette sítúrázik, vagyis a pálya szélén meredeken menetel felfelé. Nagyon hiányzott már, így eldöntöttem, hogy vele tartok. A szikrázó márciusi napsütésben gondoltam, hogy napozok egy picit, így bikinifelsőben indultam útnak. A hüttében rendszeres, hogy a hölgyek a hirtelen jött tavasz láttán nekivetkőznek, a pályán azonban ez nem megszokott. Korábban én sem csináltam még ilyet, most is azért vettem a bátorságot, mert egyrészt tényleg nyáriasan tűzött a nap, másrészt jól érzem magam most a bőrömben. Mióta Keleti Andi tanácsára egy palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszönhetően, önsanyargatás nélkül 23 kilótól szabadultam meg, felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel kapcsolatban. A bikinis sítúrám nemcsak a férjemnél aratott sikert éppen csúszott felénk egy oktató, mögötte libasorban a felnőtt tanítványai. A tanár úr annyira lesett, hogy végül elvétette az irányt. Közben hangosan kiabálták, hogy „ciao bella”. Ilyen ez az olasz virtus, jót mosolyogtunk rajta Ferivel."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!